Kulutusjuhla

Toiveita bussiseurantaan Lappeenrannassa

Arttu tympääntyy Lappeenrannan julkiseen liikenteeseen: ”Eilen katsoin taas väärästä kohtaa väärää bussilinjaa ja odottelin seuraavaa yhteyttä 25 minuuttia. Tuli vain mieleeni, että miksei bussien liikehdintää voi seurata kännykän kautta? Kai gps:n kautta voisi toteuttaa palvelun, jolla haluamansa bussilinjan bussien paikkoja voisi seurata reaaliaikaisesti. Sen avulla voisi välttää turhan odottelun kovassa pakkasessa, kun kännykän ruudulta näkisi, että missä kohtaa bussi tarkalleen on.

Samalla näkisi myös linjan, mihin vehje on menossa. Voisi harrastaa kotiseutumatkailuakin, kun uskaltautuisi uusien bussilinjojen kyytiin, kun kännykästä näkisi näppärästi reitin.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Kyllähän tuollaista on jo ehditty protoilemaan täälläpäin joidenkin reittien osalta: http://transport.wspgroup.fi/hklkartta/