Kriisi osti uuden television: ”Kestävää kulutustahan tällainen ei ole, mikä tietysti hävettää jonkin verran. Mutta annettiinko minulle vaihtoehtoja? Eipä annettu. Yksi mahdollisuus olisi ollut tietysti tuottaa itselle sopivin vaihtoehto Saksasta, mutta en minä nyt siinäkään näe mitään järkeä.

Nyt on sitten olkkariin muuttamassa 26-tuumainen karvalakki-LG. Kontrastisuhteessa olisi toivomisen varaa, eikä toisaalta kiitettävän hyvää valovoimaa taida saada alle tonnilla minkään merkin tölsyistä, mutta vasteaika on pelaamisen kannalta suhteellisen jees (3ms), filttereitä löytyy muutama, ja liitännät ovat suhteellisen monipuoliset. Kaiuttimet ovat kököt, mutta nykypäivän kotiteatteriaikakaudella hyvistä telkkarikaiuttimista maksaminen on sulaa hulluutta.

Niin vannoin, että putkitöllöstä siirryn suoraan Full HD:hen, mutta näin siinä nyt kävi, että piti sortua halveksumaani HD Readyyn.” (Mari Koo)