Kulutusjuhla

Toimittajien lahjontaa vilkkuvalla usb-kuusella ja muilla härpäkkeillä

Tietokone-lehden Tero Lehto kertoo, että toimitukseen tipahtaneista lahjoista Vuoden turhake -tittelin korkeimmalla sijalla on tällä hetkellä vilkkuva, muovinen usb-joulukuusi. Blogissa kysellään myös muiden saamia turhakkeita. (Mari Koo)

2 Comments

  1. Ei osu 1:1 suoraan turhakekategoriaan mutta on jossainmäärin koomista jos ja kun esimerkiksi alihankkijalta jonka kanssa useampi toimistomme porukasta on ollut tekemisissä vuoden aikana tulee joulukortti jokaiselle yksitellen henk koht minkä jälkeen taukopisteen pöydännurkkaa koristaa keskenään samanlaisten korttien rivistö..

    Onneksi ovat sentään usein SPR:n tai Unicef:n kortteja jolloin sentään jokaisesta duplikaatista on livennyt siivut hyvään tarkoitukseen sen sijaan että joulumuistamisilla olisi vain ja ainoastaan elätetty rihkamatehtailijoita..

  2. Voih, USB-kuusi ois varmaan älden shöpö! Me tuskin saamme mitään. Siis joulukortteja ja suklaata, joka sinänsä on aika banaalia ajatellen työtä… ;D