Kulutusjuhla

Kuntosalien hintavertailua

Haluaisin ostaa punttiskortin, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Lähes jokainen sali haluaa suoravelotussopimuksia, minimissään vuoden jäsenyyttä ja niin edelleen. Lisäksi hintavertailu on vaikeaa, sillä jokaisella salilla hintaan kuuluu todella erilaisia palveluita. Kun päälle lisätään vielä erilaisia aika-alennuksia, niin yhtälö on mahdoton.

Muutamaa ominaisuutta kuiten arvostan muita enemmän: Saleja on kaupungissa enemmän kuin yksi, paikat pidetään kunnossa, sauna on aina lämmin, hintaa kuuluu saliohjelma, jota päivitetään ja lisäksi aukioloajat ovat laajat. Eräs sali tarjoaa vielä mainiota palvelua. Joka kuukausi on mahdollista saada kaksi kertakorttia yhteistyökumppaneiden salille. Toisin sanoen esimerkiksi lomamatkalla voi käydä jossain muussa kaupungissa salilla. Lista oli vielä erittäin pitkä.

Luultavasti päädyn kortin ostossa siihen saliin, joka sattuu löytymään kotikadulta ja täyttää suurimman osan vaatimuksista. Monimutkaiset sopimusmenettelyt jäsenyyden suhteen vaan arveluttavat. Pahimmassa tapauksessa menetän 600e. Ehkä on vain otettava riski.

2 Comments

  1. Hanki kortti Motivukseen. Niillä on vähän väliä joku tarjous käynnissä, jos onnistuu, kannattaa liittyä niiden postituslistalle. Jos ei onnistu, niin kannattaa seurata niiden ilmoittelua Metrossa tai Satasessa. Maksoin omasta vuosikortista about 22eur/kk, ei paha.

  2. Matka voi tosiaan osoittautua ratkaisevaksi siinä, onko kortista mitään hyötyä vai maksoitko tyhjästä! Eli juu, kodin läheltä. Tämä tarina on tosi.