Kulutusjuhla

Olemattomia paikkoja ja eläimettömiä lemmikkipaikanvaraajia

Joulunaikaan uutisoitiin, että jostakin mystisestä syystä (”inhimillinen erehdys”) Joensuusta keskiviikkona lähteneeseen junaan myytiin 170 paikkaa, joita ei ollut olemassakaan.

Blogeissa pohditaan myös VR:n käytöntöjä lemmikkipaikkojen suhteen. Olli varasi netin kautta liput itselleen ja kissalleen, mutta:

”Konduktööri kysyy, että olenko maksanut lemmikistä. Mitä ilmeisemmin en, vaikka olen varannut lemmikkipaikan. Ei muuta kuin pankkikortti esille ja vitonen lisää tilille, kiitos.

Konnari tiesi vielä kertoa, että tähän verkkokaupan lemmikkiliputtomuuspulmaan törmätään jatkuvasti, mutta hänellä ei ole selitystä siihen.”

Kriisi taas ihmettelee, mikä saa lemmikittömät matkaajat tunkemaan lemmikkipaikoille jopa isoina seurueina:

”Jos minulta kysytään, niin lemmikkivaunu pitäisi pyhittää täysin lemmikkien kanssa matkustaville niin, että sinne ei myytäisi lemmikittömille lippuja edes silloin kun muu juna on täysi. Kyllä ne paikkaliputtomat sen istumapaikan sieltä joka tapauksessa löytävät jos siellä sellainen tarjolla on. Olen valmis maksamaan elukastani vaikkapa sen femman sijasta kympin, jotta ei tarvitsisi katsella niillä lemmikkipaikoilla matkaavia lemmikittömiä samaan aikaan kun lemmikin omistajat joutuvat notkumaan käytävällä ja väliköissä.”

2 Comments

  1. Lisäksi olen kuullut, että jos kuljetat kahta kissaa yhdessä häkissä, joudut silti maksamaan kahdesta eläimestä.

  2. Pitäisi mennä yhden lemmikin hinnalla. Näin minulle ainekin kahden kissan omistaja juuri selitti kun pohdin ostanko tulevaisuudessa isomman kopan vai toisen pienen, jos ja kun sen toisen naukumaijan hommaan. 🙂