Kulutusjuhla

Kehut Kalliopyörälle

Taannoin pyörästäni varastettiin satula ja eturengas. Mitäs jätin pihaan yöksi. Seurauksena oli tietysti huoltoreissu, ja samaan syssyyn tahdoin myös vuosihuollon.

Olen ennenkin asioinut Kalliopyörässä hyvin kokemuksin, joten sinne suuntasin nytkin. Ja homma sujui siis mallikkaasti: sain uuden renkaan (viiltosuojatulla ulkokumilla), satulan ja sen varren ja kaikki tarpeelliset muut huollot (esim. jarruthan piti korjata, kun se etupyörä oli tempaistu irti ja sen myötä osaset olivat rikki). Lisäksi vielä se normihuolto.

Osat ja työt maksoivat yhteensä 180 euroa. Pyörä oli puhdas ja siisti noutaessani ja palvelu jälleen ystävällistä.

Huoltamon miehen kanssa jutellessa kävi ilmi, että kiirettä pitää kuulemma, nyt talvellakin, ja keväällä jonot huollossa ovat moniviikkoiset. Joten jälleen muistutus siitä, että jos et talvipyöräile, niin vie fillari huoltoon nyt, niin se on sitten keväällä heti ajokunnossa.

Ylipäätään minusta tuntuu, että monissa pikkuliikkeissä, joissa firman pyörittäminen on tainnut lähteä omasta harrastuksesta, sekä palvelu että osaaminen on yleensä hyvää.

1 Comment

  1. Olen myös vannoutunut hyvän työn odottaja ja siitä maksaja. Pyörääni on tuunattu Turussa useampaan otteeseen Raispon huollossa. Rahaa se on maksanut, mutta palvelu on ollut loistavaa. Seuraavaksi Kulkuriini vaihtuvat jarrut. Hyvä palvelu on aina hyvää palvelua!