Kulutusjuhla

Kirjojen lukemistä kännykällä

Näkymätön tyttö perehtyy kirjojen lukemiseen kännykällä: ”Hankin eilen puhelimeen sähkökirjojen lukuohjelman ja ostin halvan kirjan yhdeltä nettisivulta. Sen lukeminen oli yllättävän helppoa noin pieneltä ruudultakin. Latasin puhelimeen ilmaisiakin kirjoja, Sherlock Holmesia ja tyttökirjoja, siltä varalta että joskus vaikka tylsistyy jossain odottaessaan eikä viitsi aina kantaa oikeaa kirjaa mukanaan. Se harmittaa vähän että olen ostanut aika monta sähköistä kirjaa aikaisemmin ja ne eivät tietenkään toimi tuolla lukuohjelmalla. Silläkin firmalla olisi oma puhelimille tarkoitettu ohjelmansa mutta mikäli ymmärsin oikein sen asentaminen vaatii pc:tä jostain syystä eikä sitä voi asentaa suoraan puhelimeen toisin kuin tuon ensimmäisen ohjelman.” (Mari Koo)

4 Comments

  1. Mä olen lukenut kirjoja kännykällä jo kuukausia 😉 (ja sitä ennen Palmilla)

  2. Anteeksi, mielestäni kirja on kirja on kirja. Eikä ns. oikeaa kirjaa korvaa mikään! Mutta minä olenkin kirjafriikki, lukufriikki ja kuljetan kirjaa/kirjoja mukanani tarpeen mukaan… Ei edes lukeminen näytöltä ole sama asia, ei todellakaan ,D

  3. Vielä kun joku mainitsisi mistä kännykkäohjelmistosta on kyse.

  4. Kriisi, kyseles Näkymättömän blogissa hänen käyttämistään ohjelmista.