Teemu arvostelee kameroiden käyttöohjeita ja antaa vinkkejä tiedonlähteille: ”Kameravalmistajien omat käyttöohjekirjat ovat pääsääntöisesti surkeita. Ne tehdään, koska sellainen on pakko olla olemassa, jotta kameran saisi ylipäätään myytyä.Valmistajalle joka käyttöohjeen laatii, tai maahantuojalle joka käännättää käyttöohjeen paikallisen markkina-alueen kielelle kuten esim. suomeksi, käyttöohje on enemmänkin pakollinen kuluerä kuin tulonlähde tai kilpailuvaltti. Ja se näkyy käyttöohjeiden huonossa laadussa. – – – Valokuvaamisen perustekniikkaa ja käsitteistöä on parasta opiskella alan kirjallisuudesta. Kirjasto on siihen hyvä paikka. Verkostakin löytää kaikenlaista, mutta mikään ei päihitä hyvää kirjaa, jossa perusasiat on koottu helposti hahmotettavaksi kokonaisuudeksi.– – – Omasta mielestäni Magic Lantern -sarja sopii erinomaisen hyvin aloitteleville kuvaajille, jotka painivat valokuvauksen perustekniikan ja -käsitteistön sekä kameran nappulatekniikan muna-kana-ongelman parissa.” (Mari Koo)