Kulutusjuhla

Kehittämisidea Veripalvelun tiedotukselle

Veripalvelu osaa käyttää hyvin mailia ja tekstiviestejä silloin kun on heidän oman toimintansa edusta kyse, eli kun tarvitaan verenluovuttajia paikalle. Ihmettelen, miksei tekstiviestien käyttäminen suju yhtä sutjakkaan, kun pitäisi tiedottaa luovuttajille isoista muutoksista Veripalvelun omissa käytännöissä. Luovuttajista aika harva seurannee jännityksellä Veripalvelun nettisivuja ja siellä mahdollisesti tiedotettavia asioita.

Puhun tietenkin nyt vuodenvaihteessa voimaan astuneesta käytännöstä, että Veripalvelun itsensä antama luovuttajakortti ei enää käykään henkilötunnistuksesta – kuka luovuttaisi vieraalla kortilla, vailla mitään hyötyä!? HALOO? – vaan nyt tarvitaan erikseen passi tai muu virallinen ID. Jaha. Paljonko olisi syönyt universaalia energiaa laittaa edes tekstiviestikutsun lopuksi tieto käytännön muutoksesta? En tiedä moniko muu on turhaan töpsötellut kuuliaisena kutsun kajahtaessa pelkkä kortti mukanaan, mutta itselleni oli ainakin viimeinen kerta kun tallustan Yrjönkadulle turhaan, mistään syystä. Luovuttakaa keskenänne.

Kyllä, olen kertonut samat myös Veripalvelun luovutuspuolesta vastaavalle tiedottajalle.

2 Comments

  1. Hämmästytti minutkin sama asia, mutta koska kuljetan henkkareita (ajokortti) aina mukana, niin en sitten sen kummemmin kiinnittänyt siihen huomiota. Mutta joo, olisi kuvitellut, että asiasta olisi tiedotettu paremmin kanta-asiakkaille…

  2. Vastasivat kuitenkin! Se on aina kiva. Nykyään antaa putiikista tois mölön kuvan jos eivät reagoi asiakaspalautteeseen.

    Niin, tuskin ne kyllä sitä tekstiviestivaihtoehtoa aikovat käyttää kumminkaan.