Kulutusjuhla

Kuinoma vuokraa harrastusvälineitä

Kuinoma on yksityisten ihmisten erityisesti harrastusvälineiden vuokraamiseen tarkoitettu palvelu. Kuinomassa on kiinnitetty erityistä huomiota vuokraussopimuksiin, jotta mahdolliset ongelmat vältettäisiin jo ennakolta. Tällä hetkellä palvelussa on mm. laskettelu- ja retkeilytuotteita. (Mari Koo)

4 Comments

 1. Varsin mainio idea saada vähällä käytöllä olevat kamat kiertoon. Toimisi varmaan monen muunkin tuoteryhmän osalla. Esimerkiksi erilaisia rakennus-, remontointi- ja puutarhatyökaluja sekä -koneita seisoo omassakin liiterissä suurimman osan ajasta käyttämättöminä.

 2. Aivan mahtava idea! Tulee mulle varmasti käyttöön, pitänee rekisteröityä ja pistää eräsukset ja retkikeitin vuokrattavaksi.

 3. Kari ja Matti: Jep, idea on oikein hyvä, ja toivottavasti tavarat lähtevät kiertoon!

 4. Kiitos mukavista ajatuksista!

  Älkää ihmeessä antako Kuinoman nykyisen talviulkoilupainotuksen hämätä. Meidän piti vain aloittaa jostain ja aloitimme harrastuksista, jotka itse tunsimme.

  Ollaan Kuinomassa sitouduttu siihen, että kaikki harrastukset ja tuoteryhmät saavat tarvittaessa oman ryhmänsä, jos niihin löytyy yli 3 tuotetta.

  Eli heti kun Kuinoman tuoteryhmään ”Muut harrastukset – Muut harrastusvälineet” on tullut 3 tietynlaista tuotetta, niin niille tehdään oma ryhmänsä ja tuotteet siirretään automaattisesti siihen uuteen oikeaan ryhmään. Tai jos joku pyytää etukäteen tekemään uuden ryhmän ja lupaa vaikka kuukauden sisällä laittaa siihen 3 tuotetta, niin tietysti teemme oikean ryhmän valmiiksi odottamaan.

  Harrastuksia tulkitsemme laajasti. Kyllähän askartelu, remontointi, nikkarointi tai puutarhan hoito ovat yhtä lailla harrastuksia kuin laskettelu tai teltassa nukkuminen. Siis työkalut voisivat hyvin olla Kuinomassa jos niitä löytyisi ihmisten kaapeista tarpeeksi. Minun kaapeistani ei vain mokomia löydy kun ne ovat täynnä suksia 😉

  Markku koko Kuinoman porukan puolesta