Kulutusjuhla

Hulluilla Päivillä piipahtamassa

Mea piipahti Hulluilla Päivillä oikeastaan vahingossa: ”Urheiluosastolle jouduin, koska vessasta tupsahtaa suoraan sinne. Siellä oli Adidaksen valkoisia vapaa-ajankenkiä ja koska juuri sellaisista sattui olemaan sosiaalinen tilaus, ne lähtivät mukaan. Urheiluosastolta joutuu väkisin naisten osastolle, josta lähti mukaan musta neule [Gerry Weber], koska mustat neuleet ne vaan lähtevät mukaan. Matkalta tarttuivat mukaan myös sloggit [Sloggi] ja alakerrasta vielä valkoisia nilkkasukkia [Amar], koska kengät tarvitsivat tietenkin sopivat sukat. Sitten muistin, että kapputsiinomaito on loppu ja päätin kipaista vielä sen. No siellä minulla oli jo melkoinen nälkä [koska en tosiaankaan lupaukseni mukaan ollut mitään syönyt] ja koska nälkä oli hämärtänyt arvostelukykyni, mukaan tarttui nakkeja [Wigren], toki kevyttä mallia.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Joo, hyvää päivää. Meitsi lähti Hulluille ihan tiettyä tavaraa hakemaan sekä tänä että eilisaamuna. Eilen meni silleen paremmin että mukaan tarttui suunnitellun lisäksi vain yksi ylimääräinen kikkare (niinkin tarpellinen kuin haisuvesi, jep), mutta tänä aamuna mukaan tarttui jo kaksi ei-suunniteltua.

    Illalla olinkin fiksumpi ja menin Sokokselle tissiliiviostoksille NYT to-iltana kun kaikki on joko Stokkalla tai kotona. Niääh oveluuteni on toisinaan rajaton. Eikä muuten ollu minkään näköistä liikennettä, ruuhkasta puhumattakaan.