Kulutusjuhla

Kevytkookosmaito ei kannata

Takaisin Kallioon perustelee, miksi kannattaa ostaa perusversio Santa Maria -kookosmaidosta kevyttuotteen sijaan: ”Täten on aivan järjetöntä ostaa missään olosuhteissa tuota light-versiota joka oikeasti joissain tapauksissa jopa maksaa enemmän kuin normaali. Ihan vastaavaan lopputulokseen kun pääsee lisäämällä tavalliseen kookosmaitoon vajaat kaksi osaa vettä ja jos nyt aivan välttämättä tuota sitruunahappoa sinne haluaa myös tunkea sekaan niin apteekista sitä saa kohtuullisen halvalla. Muistikuvieni mukaan kaikkien muidenkin tuotemerkkien kookosmaidot noudattavat samaa kaavaa, joten tässä tapauksessa ei mielestäni kukaan rationaalinen ja asiasta tietoinen ihminen voi tehdä mitään muuta kuin suosia aitoa tavaraa light-tuotteen sijasta.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Ihan oikeasti, ei kevyttuotteilla ole juurikaan mitään merkitystä.

  2. Niin, kuten vaikka kevytperunalastut, joissa 30 % vähemmän rasvaa on silti ns. vitusti. Mutta kun prosentit myy.