Suhteellisen ekologinen tapa kuluttaa on osallistua tapahtumiin. Nyt Minna Autio on avannut Teonsana-sivuston, jossa on kalenterissa kirjallisuusaiheiset tapahtumat ja muuta tietoa kirjallisuuspiireistä, kuten kirjoituskilpailut. Minna kertoo sivuilla:

”Halusin laittaa Google-kalenteriini oman kalenterin kirjallisuustapahtumille, jotta näkisin yhdellä silmäyksellä kaikki lähiaikoina tulevat erilaiset tapahtumat ja kilpailut. Arvelin, että jotakuta muutakin saattaisi kiinnostaa ja julkaisin sen. Minulla ei kuitenkaan ollut oikein hyvää alustaa sille. Kaikki eivät halua rekisteröidä Googlen tunnuksia tai lisätä itselleen kalenteritoimintoa, vaikka tunnukset olisivatkin, ja pelkkä pitkä sotkuinen linkki – no, sellaisethan jäävät yleensä klikkaamatta. Perustin siis nettisivun kalenteria varten. No, ajattelin, saattaa tälle ehkä vielä muutakin käyttöä tulla. Niin että… tässä ollaan.”