Digitoday järjestää Blogit kunniaan -kisaa, joka on nyt päässyt yleisöäänestysvaiheeseen. Pari viikkoa sitten sai ilmoitella omia blogisuosikkejaan ja nyt niistä on valittu neljäkymmentä neljään eri kategoriaan. Kulutusjuhla on päässyt mukaan Yhteiskuntablogit -sarjaan, joten kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille blogiamme muistaneille!

Yhteiskuntablogeihin on laitettu monta muutakin erittäin hyvää blogia, joten kisaamme tiukassa joukossa. Mutta sinne siis äänestämään ja ruksailemaan blogeja.

– – –

Lisäksi kerrottakoon, että liitin Kulutusjuhlan viime viikolla suomalaisten verkkosivustojen kävijämääriä listaavaan, maksuttomaan Oindex-palveluun. Viime viikon listalta Kulutusjuhla löytyy sijalta 57, uniikkeja kävijöitä oli reilut 1 300 ja sivulatauksia yli 2 700.  Eli siis jos jotakuta kiinnostaa, niin Kulutusjuhlan ja monen muun sivuston kävijätilastoja voi jatkossa tarkastella tuolta.