Kulutusjuhla

Aloe vera -geeliä kesäiholle

Anu kertoo kesäsuosikkituotteestaan: ”Yksi vain kesällä käytössä oleva tuote sentään löytyy, josta en aio luopua: luontaistuotekaupan aloe vera -geeli. Se on mahtavan monipuolinen tuote: se kelpaa kevyeksi aurinkovoiteeksi (ei tietenkään sellaiseen paahteeseen, johon tarvitaan kymmeniä suojakertoimia), after sun -voiteeksi, lievittämään hyönteisenpuremia ja muita syyhyjä ja rauhoittamaan epilaattorin runtelemia sääriä. Sitä voi käyttää tarvittaessa myös kosteusvoiteen korvikkeena.” (Mari Koo)

4 Comments

 1. yeah, Aloe Vera rulettaa. ”Ennen vanhaan” sai Aloe Veralla höystettyjä kosteusvoiteita ihan perus kemppareista mutta nykyään joutuu jo haeskelemaan (Suomessa).

  Tokihan voisi hankkia kasvin kukkapurkkiin ja kasvatella kotona 🙂

 2. Geeliostoksilla kannattaa muuten olla tarkkana, nykyään aloe vera -geelin nimellä myydään ties mitä sekoituksia, joissa on mukana ties mitä tuoksu- ja täyteaineita. Oikeassa aloe vera -geelissä ei ole tuollaisia ylimääräisiä juttuja mukana.

 3. Meillä olis laadukasta Ale Vera Gellyä myynnissä :Sisältää 100-prosenttisesti stabiloitua Aloe Vera Geeliä. Todellinen yleistuote, joka on aina hyvä olla saatavilla. Käytä kuivalle iholle, turvonneille silmänalusille tai auringonoton jälkeen. Sopii erinomaisesti myös parranajon tai ihokarvojen poiston jälkeen. 118 ml.
  Lisäksi paljon muitakin tuotteita joihin voitte tutustua kotisivullamme esim.
  mahtava Aloe Sunscreen Lotion : Kosteuttava aurinkovoide, jonka suojakerroin on SPF30 ja joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä. Vedenkestävä. Kosteuttava aurinkovoide, jonka suojakerroin on SPF30 ja joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä. Vedenkestävä. Sisältää 100-prosenttisesti stabiloitua Aloe Vera Gel -geeliä. 118 ml.
  Ilmoitelkaa jos olette kiinnostuneita !

 4. Onkohan tuo yllämainittu tai Anun geelin kunnon tavaraa? Itse olen hankkinut Ruotsista omat, kylmäpuristetut 99,9% aloe vera geelini.. Muut ovat huonoja tököttejä. Ainakaan muutama vuosi sitten Suomessa ei saanut myydä tuota Ruotsin geeliä, onkohan nyt eri asia?