Anu on löytänyt hyvälaatuisia t-paitoja: ”Ikuinen laadukkaiden t-paitojen metsästykseni tuotti vaihteeksi tulosta. Uskollinen blogikommentaattorini ja ystäväni Anna antoi minulle vinkin, että Vuokko Nurmesniemen valikoimista löytyy hyvälaatuisia trikoovaatteita. Pistäydyin perjantaina Vuokon liikkeessä Pohjoisespalla ja huomasin vinkin pitävän paikkansa. Nyt minulla on kaksi t-paitaa, jotka tuntuvat hyvältä ja joissa on hyvänmallinen kaulus ja tarpeeksi pitkät hihat! Paidat ovat mukavasti väljiä ja näyttävät hyvältä myös hameenkauluksen sisään sullottuina. Harmi vain, että trikoopaitoja lukuunottamatta Vuokon liikkeen muu valikoima on aikamoista mummomeininkiä. Pientä nuorennusleikkausta kaipaisivat siis – veikkaan, että hyvännäköiset, laadukkaat ja kotimaiset vaatteet kävisivät kyllä kaupaksi.