Kulutusjuhla

Palvelunhalu puuttui kenkäkaupasta

pni meni ostamaan kenkiä. Myyjä totesi, että halutut jalkineet löytyvät varastosta, mutta palvelualttiutta ei löytynyt: ”Hiljaisuus kesti hetken aikaa, kunnes kysyin jotta saisiko niitä kenkiä jotenkin sieltä varastosta?

Kello on jo paljon eikä kukaan nyt jaksa käydä varastossa, kuulin tiskin takaa vastauksena.

Olin juuri siis kävellyt neljättä tuntia ympäri kaupunkia iso elin otsassa. Ja tämä henkilö tiskin takana ilmoitti, ettei kukaan jaksa palvella. Okei, ymmärrän toki, että kello oli kymmentä vaille sulkemisaika, mutta kamoon hei… ei sitä tarvitse olla idiootti. Jestas sentään. Jaksa!” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Ei hyvä tavaton! Eihän tollasta voi sanoa ääneen päin näköä asiakkaalle! Okey, ylipäätään olisi pitänyt hakea ne kengät, mutta ei nyt ainekaan sanoa ääneen ettei jaksa! 😮