Kulutusjuhla

Amazon Marketplace toimii

Loistava.infossa Henry suosittelee Amazon Marketplacea: ”Tutustuin Amazon Marketplaceen aivan liian myöhään. En ollut huomannut, kuinka halpa paikka se on. Jos haluaa täydentää CD- tai DVD-kokoelmaa yllättävän halvalla, Amazon Marketplace on oikea paikka.

Ne pienet “used & new” -maininnat Amazonin tuotteiden yhteydessä (ks. kuva) eivät ole mikään huono vaihtoehto. Itse asiassa, CD- ja DVD-osastolla Play.com ja CD-WOW.com jäävät kakkoseksi. Kirjojen korkeampien toimituskustannusten ansiosta Book Depository pitää kirjapuolella pintansa usein, vaikkakaan ei aina. Ei paljon innosta plarailla divarien hyllyjä, kun tuolta tuppaa saamaan yhden jos sun toisenkin levyn 4-5 eurolla kotiin toimitettuna.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Jahas täytyypä tutustua ko palveluun.