pni sai hyvää palvelua tilatessaan kuvia Fastlabista: ”Tilattuani kuvat, sain tilausvahvistuksen meiliin ja se ohjasi minut Fastlabin tilausseurantaan. Vasta siinä vaiheessa huomasin, että firma tarjoaa ensitilaajille tarjouksena 40 ilmaista kuvaa! Löin itseäni otsaan ja otsa punottaen lähetin viestin Fastlabin asiakaspalveluun kertoen heille mokastani ja kysymyksen siitä josko vielä jälkikäteen voisi jotenkin päästä osalliseksi heidän tarjouksestaan. En kuitenkaan ollut erityisen toiveikas asian suhteen.

Fastlabin asiakaspalvelulta tuli vastaus heti seuraavana päivänä. Heidän tarjouksensa koski 10×15 cm kuvia ja minä olin tilannut omani 11×15 koossa. Mutta, ja tämä tuli todellisena yllätyksenä, sanoivat tekevänsä poikkeuksen ja antavansa kaikesta huolimatta tutustumistarjouksen mukaisen alennuksen. Aivan loistavaa. Vastasin kiitoksella ja toivotin hyvät jatkot. Fastlabin aspa vastasi siihenkin. Mainiota.” (Mari Koo)