Kulutusjuhla

Laverto-nettipalvelu laskuttaa olemattomasta tilauksesta

Jussi Paju selvittelee hämärää Laverto-nettipalvelusta yritykselle tullutta parintonnin laskua ”domain-suojauksesta”, jota ei ole tilattu, mutta josta firma siis laskuttaa: ”Nyt tullut lasku oli jaettu postilokeroon joko eilen tiistaina tai tänään keskiviikkona ja sen eräpäivä oli ollut jo maanantaina, eli 14.7. Käytännössä laskusta ei siis olisi voinut maksaakaan ajoissa, saati sitten edes huomauttaa 7pv huomautusajan kuluessa. Ottaen huomioon ajankohta ja toimintatapa, tämä haisee niin pitkälle että pakko penkoa syvemmälle.

Aloin nyt selvitellä asiaa, lähetin äsken Lavertolle reklamaation jossa vaadin tämän viikon kuluessa mm. tietoja tilauksen ajasta, tekotavasta ja sen tekijästä. En pikaisesti löytänyt firmasta tai pönkäleiden lähettämisistä mitään tietoja googlaamalla, joten homma on vielä melko alkutekijöissään.” (Mari Koo, kiitos Nickille linkistä)

2 Comments

  1. Kuullostaa kovasti näiltä perusteettomilta laskuilta, joita yrityksille aina silloin tällöin lähetellään siinä toivossa että joku pahaa-aavistamaton maksaisi ne sen kummempia ihmettelemättä. Sitten jälkikäteen kait väitetään että ei se ollut lasku ollenkaan vaan tilauskaavake…

  2. Aleksi Moisio on tehnyt <a href=”http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2008/07/23/verkkotunnuksia-tuputetaan-oudoin-keinoin/200819176/135″ aiheesta juttua Taloussanomiin, eikä ole onnistunut tavoittamaan Laverton vastuuhenkilöitä asiaa kommentoimaan…