Kulutusjuhla

Kesäjuomana Ginger Ale

Ginger Ale maistuu Vaahteramäen Linalle kesäjuomana: ”Kesäruokien seuralaisena Ginger Ale ei ole yhtä makea kuin Pommac, mutta silti juhlava. Lisäksi juoma on hengeltään kuin suoraan englantilaisista lastenkirjoista: viikonloppulounaaksi voisikin valmistaa vaikka kinkkuvoileipiä ja inkiväärilimsaa. Ginger Ale kannattaa kesällä nauttia korkeasta lasista, jääpaloilla ja sitruunaviipaleilla koristeltuna.

Suomessa American Ginger Alea saa mm. Schweppesiltä (myydään ainakin Stockmannilla neljän tölkin pakettina).” (Mari Koo)

4 Comments

  1. JA, hyvät ihmiset, Vallilan Smarketista saa herkullista inkivääriolutta kolmea suuntautumisvaihtoehtoa: perus, kaneli tai lime. En ole vielä pystynyt päättämään mikä ois paras. Maistelu jatkukoon 😀

  2. Kunnon tujakkaa ginger alea ei enää saa oikein mistään. Tujuin Suomessa kaupan oleva taitaa olla Old Jamaica, mutta ei siitäkään saa kunnolla vesiä silmiin. Pettymys oli iso, kun kunnon tuhtia inkivääriolutta ei saanut viime talvena edes Dominicalta. Ei kuulemma mene enää kaupaksi. Pitääkö sitä alkaa tekemään itse?

  3. Sinänsä hyvää Ginger Alea huomattavasti inkiväärisempää ja siten parempaa on ainakin isommissa K-marketeissa ja joissain ekokaupoissa myytävä luomuinkiväärilimppari, jota saa 0,33 litran tölkeissä vähän liian suureen hintaan, mutta on se sen arvoista. Ah.

  4. Saara, totta! Maistoin eilen. On tujumpaa kuin Old Jamaica. Namia.