Kulutusjuhla

Kulutusjuhla korjattu

Noniin, Kulutusjuhla on päivitetty varmuuden vuoksi uusimpaan versioon, häkkerin jäljet korjattu, ja sisäänpääsytiet on nyt toivottavasti suljettu. Häkkeröinnin mahdollistanut takaportti oli näemmä ollut olemassa jo jonkin aikaa, varsinaista turva-aukkoa, josta käsin se oli alunperin tehty, ei voinut enää paikallistaa tarkasti.

Olkoon tämä muistutukseksi kaikille WordPress-käyttäjille: pitäkää blogisoftanne ajantasalla (tai vaatikaa sitä ylläpitäjiltä), myös blogien plugin-komponenttien osalta. Pluginit saattavat hyvinkin olla aivan aloittelijoiden koodaamia, ja tietoturva sen mukaista. Ottakaa myös kaiken varalta säännölliset varmuuskopiot blogienne sisällöstä.

1 Comment

  1. Kiitti taas Ilkka! Ja muille bloginpitäjille, jotka ovat tietoteknisiltä taidoiltaan yhtä osaamattomia kuin minä: kannattaa hankkia tuttuja, jotka osaavat auttaa tarpeen tullessa 🙂