Tuija on tehnyt kattavan vertailun Ruoka.netin ja Ruokatori.fi:n välillä, niin palvelua, valikoimaa, pullonpalautusjärjestelmää kuin käyttömukavuutta kommentoiden: ”Nettiruokakaupan tuotevalikoiman selaaminen tuntui aluksi kankealta. Kun on tottunut poimimaan tuotteita hyllystä pakkauksen ja hyllyn sijainnin perusteella, piti nyt miettiä tuotenimiä ja niiden kirjoitusasuja. Riisi- vai karjalanpiirakka? Jugurtti vai jogurtti? Tuoteryhmittäinen navigaatio tuntui ärsyttävältä: suuhygienia? Hammastahnaa minä kaipaan. Vapaasanahaku tuotteen nimellä toi listan kaikesta merkkijonon sisältämästä. Ostoskorin talletustoiminto vaikuttaakin varsin tarpeelliselta: kun kerran tekee peruslistan talouden tarpeista, sitä voi varioida tilanteen mukaan.

Testiostoskorimme tulivat maksamaan lähes saman verran, vaikkakin yksittäisten tuotteiden hinnoissa oli eroja. Tässä vertailussa ei tehty vertailua lähikaupan hintoihin, joten tämän kokemuksen perusteella en sano mitään nettiruokaostamisen hintatasosta korttelikauppoihin verrattuna. Automarketiin ajaminen maksaa eikä ajan säästökään ei ole vähäpätöinen tekijä.” (Mari Koo)