Kulutusjuhla

Puhelinliittymien vertailu kannattaa

Arttu totesi, että kännykkäliittymän vaihto kannattaa: ”Nyt kesän myötä huomasin, ettei puhelinlasku ole oikein pienentynyt, vaan on pysytellyt 60-70 eurossa. Okei, aika tarkalleen siellä yläpäässä. En ollut tutustunut oikein edes vaihtoehtoihin, mutta nyt pistin puhumani minuutit ja lähettämäni tekstiviestit puheaikalaskuriin. Kuinka ollakaan, laskuri suositteli vaihtamaan nykyisestä minuuttiveloitussysteemistä puhepakettiin.

Koska liittymätyyppiä saa vaihtaa useamman kerran vuodessa, niin tein rohkeasti muutosilmoituksen. Seuraksena uusimman laskun saldona oli 40 euroa, vaikka puhe- ja tekstiviestimäärät pysyivät kutakuinkin samoissa luvuissa kuin aiemminkin.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tuttu tilanne. Huomasin vuosi sitten kesällä, että saan samalla hinnalla 3G kännykän + enemmän minuutteja, jos vaihdan aikaveloituksesta pakettihinnoitteluun!