Veloena kertoo tehneensä viime aikoina heräteostoksen: ”Ja kun astumme askeleen kassaa kohti imurin pölypussit ostoskorissa, mitä näemmekään – kokonaisen hyllynpäädyllisen erilaisia tyhjiöitäviä säilytyspusseja! Ostamme siltä seisomalta kaksi erilaista, käsin rullaamalla ilmasta tyhjättävän matkustajan vaatepussin ja imurilla tyhjennettävän vuodevaatepussin (kokoa ekstralarge). Hyvästi, vaikeasti sullottava vierasvuodevaatteiden ja -vilttien putkikassi! Ja hyvästi rinkka, joka pursuaa ja joka pitää sulkea päällä istuen!

Jos tyhjiöitävät pussit olisi sijoitettu normaalien vaatekorien ja sen sellaisten joukkoon, emme olisi tulleet löytäneeksi niitä. (Naiiviuttani kuvittelin, että kysessä on yksinoikeudella TV-shopeissa myytävä tuote, josta televisiottoman on oikeastaan turha innostua.)

Matkailijan vaatepussin kokeilemme matkalla mökille ja takaisin. Se toimii loistavasti. Vaatteet menevät uskomattoman pieneen tilaan. Ehkä jos käyttäisi ryppyyntyviä vaatteita, pussi tuottaisi harmaita hiuksia, mutta onneksi kumpikaan meistä ei Vompsun kanssa usko sellaiseen vaivalloisuuteen vaatetuksen suhteen.” (Mari Koo)