Kulutusjuhla

Reilua kosmetiikkaa

Themis on tuonut markkinoille Reilun kaupan kosmetiikkaa. Ihan kiva, vaikken itse käytäkää. Mutta mikä on reilua kauneuskosmetiikassa? Tai sen markkinoinnissa? Taannoin Hesarissakin erään kosmetiikkafirman markkinointipäällikkö puhui, että eihän nämä ryppyvoiteet oikeasti mitään auta. Mutta sinänsä ihan kiva, että nyt voi ostaa lupauksia vähän pienemmällä huolella kehitysmaiden riistämisestä.

1 Comment

  1. Ei ne autakaan _kumuloituvasti_. Mutta auttaahan ne sen aikaa kun ne on naamassa – ideana on turvottaa ihoa pikkasen joten sikäli kun mikä ryppy on vielä silitäkseen, se siliää tällä mekanismilla. Oikeasti rypyttömät ihot täytyy järjestää etu- tai jälkikäteen (megageenit tai kauneuskirurgia).

    Onhan se reiluu/reilumpaa, jos ei riistetä kehitysmaita eikä eläimiä. 🙂