Kulutusjuhla

Aurinkokennoja pienlaitteisiin

Kartanon Matti on päässyt testailemaan auringon voimalla latautuvaa teknologiaa: ”Ilokseni huomasin, että aika on todellakin kypsä näille laitteille. Mikäli pitkälti alle 50 euron arvoinen MP3-soitin soittaa 45 minuutin aurinkolatauksella musiikkia lähes neljä tuntia, ollaan tässä jo todellisen murroksen äärellä. – – – Yllätyksekseni etenkin MP3-soittimen todella pieni, muutaman neliösenttimetrin kokoinen kenno oli varsin herkkä latautumaan, vaikka suoraa auringonpaisteta ei ollutkaan tarjolla. Tämä rikkoo sitä käsitystä, ettei Suomessa aurinkokennoilla tee mitään. Kyllä tekee.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Nyt on juttu Diel-aurinkokennolaitteista julkaistu ja sitä pääsee ihmettelemään osoitteessa http://www.v2.fi/artikkelit/viihde/365/Diel-New-Age-ja-aurinkokennolaturi/