Kulutusjuhla

Mokkulan ja nettitikun erot ja erottamattomuus

Annikilla oli jokseenkin surkuhupaisa kokemus Elisa-shopitissa mokkulan ja nettitikun eroja selvitellessään. Ensin myyjä kertoi, ettei mokkulalla ja nettitikulla ole mitään eroa. Sitten Annikki kysyi, voisiko vaihtaa mokkulansa tikkuun mokkulan johdon vuoksi:
”Nuori Jannu: ”Ei se käy! Ne ovat ihan eri tuote!”

Annikki: ”No juurihan sanoit, ettei niillä ole eroa, miksen siis voisi saada tuollaista kätevämpää tikkua?”

Nuori Jannu: ”Ei sun kannata mitään tikkua hankkia.

(Mari Koo)

2 Comments

  1. Mua hymyilytti jokunen päivä sitten yhdessä Elisan putiikissa, kun asiakas olisi halunnut mobiili-internetin ja puhui koko ajan ”mokkulasta”. Asiakaspalvelija sitten siihen että ”niin semmosen mobiili-internetin haluat?” – ”Joo! Just semmosen mokkulan!”. Ja niin edelleen, oikein painokkaasti toisteli myyjä ”mo-biili-inter-nettiään”, kun eivät vissiin saa käyttää mokkula-sanaa. (DNA:n tuote).