Kulutusjuhla

Veronpalautukset maksetaan 4. joulukuuta

Veronpalautukset vuodelta 2007 maksetaan pankkitilille torstaina 4. joulukuuta. Tilinumeron voi ilmoittaa Verohallinnolle sähköisesti osoitteessa www.vero.fi/artikkeli/7443 viimeistään 23. marraskuuta.

Veronpalautuksia maksetaan 3,3 miljoonalle henkilölle yhteensä vajaat 2 miljardia euroa. Keskimääräinen palautus on 593 euroa.

4 Comments

  1. Toimintatonni, toimintatonni, toimintatonniiiiii!
    Mitäs kulutusjuhlassa keksittäis sille käyttöä?

  2. Sepä se! Olen perinteisesti ostanut joululahjat veronpalautuksilla. En tosin koko tonnia meinaa käyttää joululahjoihin. Pitäskin varmaan vähän miettiä mitä ostaa ja kenelle. Kirjoja, kirjoja, kirjoja ja sit joku vuohi/paskahuussi tms. Ehkä hommaan nastalenkkarit talveksi ja shampanjaa uudeksi vuodeksi ja sit loput säästöön (digijärkkäri, lentoliput Afrikkaan jne.).

  3. Minulle tulee melko lailla tuo keskivertomäärä eli hurjasti rahaa käyttöön. Osa summasta taitaa mennä keväiseen Prahan matkaan, mutta ehkä pitää keksiä jotain pientä hemmottelua itselle, kasvohoito, hieronta tms.

  4. Minä annan kaikki kiltisti mammalle. Mamma antaa sitten mulle vähän, jos satun tartteen.