Qimki pohtii, miksei hän ole osannut luopua autostaan, vaikka tekoon on lukuisia hyviä syitä: ”Järkiperusteluja auton omistamiseen mulla ei ole. Ne harvat kerrat kun todella tarvitsisi henkilöautoa, olisi varmasti halvempaa järjestää taksilla, autoilevien kavereiden avulla tai vuokra-autolla. Oma vapaus? Lomilla olen jo monta vuotta tuntenut olevani paljon vapaampi silloin, kun en ole itse autolla liikenteessä. Jos bussi vaikka jää välille, siirryn seuraavan kyytiin. Omalle autolle pitäisi hankkia hinaus ja huolto ja niin edelleen. Lounaalla voi ottaa lasillisen taikka pari kun ei ole autolla liikenteessä. Voi katsella reissatessa maisemia, lukea tai tehdä muuta kivaa, kun ei tarvitse keskittyä ajamiseen. Yhden melko hyvän tekosyyn luulen keksineeni, mutta se on hiukan huvittava kuitenkin. Pelkään unohtavani miten autoa ajetaan kun jätän ajamisen.” (Mari Koo)