Olmi tahtoo lisätä ihmisten tietoisuutta siitä, mitä syövät: ”Paapatin kuudennen vuoden kokemuksella kansakuntamme nuorille toivoille, kuinka ihmeellisiä otuksia nuo lehmät ovatkaan. Ja niitten lypsäjät. Että tietäisivät, mistä se kana pissii ja minkämoisen duunin on moni tyyppi (lehmä mukaanlukien) tehnyt, ennen kuin se hygieeninen, kuorittu ja homogenoitu valkoinen neste on siellä lasissa boostaamassa niitten kalssiumvarantoja. Ihan vaan huvikseni myöhäisteineiltä kyselin, kuinka moni tiesi ennestään, minkälainen systeemi siellä lehmänkasvatuksen takana oikein on. Neljästäkymmenestä opiskelijasta asiasta tiesi 10 asiasta jotain, niistäkin ainakin 5 oli meidän laitoksen omia tyttöjä. Häpeällistä, miten huonosti on tiedekunta ja laitos hoitaneet peeärränsä. Mä alan pitää möykkää siitä, jos kukaan muu ei helvetti vieköön viitsi. Niin että älkää ihmetelkö, jos täällä aina silloin tällöin on lehmäpaatosta ja sikapropagandaa. Ihmisten tulee tietää, MITÄ ne syö.” (Mari Koo)