Moody vertaili mustaherukkamehujen sisältöjä, erityisesti makeutusaineen käyttöä ja mehutiivisteen määrää, glögiä ajatellen: ”Espoon Tapiolan S-Marketin hyllyssä oli kolme erilaista mustaherukkamehutiivistettä: Rainbow’n karu muovipullo sekä lasipulloissa olevat Marlin Perinteinen mustaherukkamehu ja Ekströmsin Vanhan ajan

Totesinpa taas kerran, että ”brändittömät” ts. kauppojen omien merkkien tuotteet voivat hyvinkin olla laadukkaampia kuin brändätyt kilpakumppaninsa. Toki isommista tai laajemman valikoiman kaupoista olisi varmasti löytänyt jotain 100 % mustaherukkamehutiivistettä, mutta sen hinta tuskin olisi sopinut opiskelijabudjettiini. sokeroimaton mustaherukkamehutiiviste. [- – -] Kaiken hyvän lisäksi Rainbow oli edullisempaa (myönnettäköön sen verran, että Ekströms olisi ollut vielä Rainbow’takin edullisempaa, mutta…). Rainbow oli myös valmistettu Suomessa, kuten kilpailijansa.” (Mari Koo)