Esinetarinoissa mietitään käyttöä lottovoitolle: ”Tulin lottopottikeskustelujen yhteydessä pohtineeksi, mitä tekisin jättivoitolla. Tiedän jo. Perustaisin Helsinkiin Slow Life Centerin. Se on alpakkatilaa kaupunkilaisempi skenaario. Kyse olisi puolijulkisesta olohuoneesta.

Slow Life Center voisi hyvinkin edistää sosiaalista yrittämistä ja kansalaistoimintaa. Se ei ole työnteolle vastakkainen vaan se nimenomaan tarjoaa ajan ja paikan hitaalle kypsyttelylle. Siellä olisi hyvä piirustustilat eli seinäpintoja, joihin saa kiinni paperia tai joihin saa piirtää suoraan. Siellä olisi hyvää eettis-ekologista lähiruokaa. Siellä saisi intialaista päähierontaa.

Mukaan haluava voisi hakea paikkaa esimerkiksi kuukaudeksi. Osallistujiahan ei voi olla tilaan nähden liikaa, muuten tulisi angst. Keskukseen tultaisiin joka aamu, ja siellä lorvittaisiin luovasti koko päivä, paitsi jos joku idea saisi liikettä aikaan. Kelloja ei olisi näkyvissä. Puhelimet pidettäisiin kiinni tai hiljaisina. Keskityttäisiin saamaan assosiaatioita.” (Mari Koo)