Kulutusjuhla

Ukulele on ykkösostos – niin kerrottiin radiossakin!

Kävin siis YleX:n Tänään-ohjelmassa juttelemassa Heikin ja Jaakon kanssa kulutuskysymyksistä ja

-liikehdinnästä, veronpalautuksista, joululahjavinkeistä ja tietysti ukulelen soittamisesta. Ukulele kun on viimeaikaisista tavarahankinnoistani ehdottomasti paras, ja se on tuonut paljon iloa omaan elämään sekä myös kaveripiirille.

Jutustelu on kuunneltavissa myös näin jälkikäteen YleX:n sivuilla. Kuvakin on Ylen puolelta Villen ottama. Kivaa oli, mutta sellaistahan se tuppaa olemaan mukavien nuorten miesten seurassa!

Lupasin lähetyksen lopuksi, että mainostan Kulutusjuhlassa YleX:n UusOstamattomat-ryhmää:

”Nyt on tilaisuutesi lähteä mukaan materiasta vapauttavalle matkalle! Omatuntosi on mittari, jolla tunnustelet omia kulutustapamuutoksiasi. Kerro meille onnistumisistasi ja epäonnistumisistasi.”

3 Comments

  1. Hei Mari ja kiitokset vierailusta. Oli hauskoja turinoita meidän YleX Tänään -lähetyksessä. Onnea yhdistystoiminnalle ja pidä blogi yhtä hyvänä kuin tähänkin asti.

    Ville Alijoki, tuottaja, YleX Tänään

  2. Tuosta ukulelen tuomasta ilosta kaveripiirille voi kyllä olla montaa mieltä….onneksi kuitenkaan ei ole vielä tarvinnut kuunnellan sen enempää sen soittoa 😀

  3. Ville, yritetään parhaamme: tosin jos ukuleleharrastus vie mukanaan, niin saattaa olla, että Kulutusjuhlalle jää vähemmän aikaa 😉

    Matti, äläs nyt viitsi, sie et vaan ymmärrä ukulelen hienoutta 😀