Pitää oikein kehua Vauvatalo Johannaa Tampereella hyvästä palvelusta. Aina kun olemme liikkeessä vierailleet, meidät on huomioitu liikkeeseen astuttuamme, ja henkilökunta on tullut kysymään, voivatko auttaa. Jos olemme halunneet katsella, on annettu olla rauhassa ja jos olemme tarvinneet esittelyä jostain tuotteesta, aina ne on meille hyvin ja perusteellisesti esitelty.

Aiemmin on ollut puhetta siitä, että jotkut lastenliikkeet ovat kieltäytyneet myymästä varaosia netin kautta hankittuihin vaunuihin, tämäkin toimi hyvin kitkattomasti liikkeessä. (Eihän se sitäpaitsi kenellekään kuulu, mistä vaunut on hankittu jos minulta kysytään.)

Monesti lastenliikkeessä käytyäni on tullut sellainen olo, että tuosta ovesta en enää sisään kävele (tungettelevaa , alentavaa tai muuten vain huonoa palvelua), mutta tänne palaamme tarpeen vaatiessa mielellään.