Kulutusjuhla

Volvo ärhentelee vastamainoksesta

Volvo veti herneet nenään Voiman vastamainoksesta, kirjoittaa Haakanan Kari: ”Volvo on hermostunut Voima-lehdelle lehdessä juilkaistusta vastamainoksesta (pdf). Volvon juristien lähettämä ja toimituksen web-sivuillaan referoima kirje vaatii lehdeltä kirjallista lupausta, jossa lehti ”pidättäytyy Volvon ja sen tavaramerkin mainetta halventavien ja totuudenvastaisten ilmoitusten julkaisemisesta jatkossa”.

Just. Tällaisten kirjeiden lähettäminen tiedotusvälineellehän on juuri oikea tapa toimia.

Käsi sydämelle: kuinka moni muistaa tämän mainoksen? Kuinka moni muistaa sen paremmin tämän hässäkän jälkeen? Ja toisaalta, vaikuttaako Voiman vastamainos millään tavalla V70:n potentiaaliseen ostajajoukkoon?” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Joo jotenkin tuntuisi siltä, että uuden Volvon ostajat eivät ole tainneet elämässään Voima-lehteen tarttua 🙂

  2. No, nythän Volvo teki Voimalle ison palveluksen. Kuulevat lehdestä nyt Volvon omistajatkin. 😀

  3. Wuhuu, Lehtovaara revisited! Hupi lisääntyy kierros kierrokselta!