Vihreät vaatteet kertoo olevansa eettisten ja ekologisten vaatteiden verkkokauppa. Valikoimissa on toistaiseksi alusvaatteita (esim. rintaliivit 8,90 e, alushousut 13.90), t-paitoja, unisex-sukat ja huppareita (Armedangels naisten huppari, 69 e).

Myös nettikauppa Yalo jakaa saman ideologian: eettisyyttä, ekologisuutta ja tyyliä. Yalon valikoima on huomattavasti laajempi kuin Vihreiden vaatteiden, eli sieltä löytyy mekkoja, laukkuja, neuleita, koruja, housuja, lastenvaatteita ja monenlaisia paitoja.

Tiedotteessaan Yalo kertoo:

”Yalo suosii valikoimissaan ekologisia materiaaleja, Reilun kaupan periaatteiden mukaisesti tuotettuja tuotteita, suomalaisia pienvalmistajia sekä tuotteita, jotka on valmistettu lähellä, tehty käsityönä sekä tuotettu kierrätysmateriaaleista. Valikoimassa on 12 tuotemerkin vaihtoehtoja naisille, lapsille ja miehille.”