Kulutusjuhla

Mitä kaikkea voisi rahalla ostaa?

Tyttö olisi valmis ostoksille: ”Tässä yhtenä aamuna kun tulin töihin, oli ala-aulan seinässä mainos jossa luki mun mielestä ”Motivaatiota tukkuhintaan”. Olin vähän aikaa ihan että jes, vihdoinkin!, ja kaivoin jo tohkeissani lompakkoa käsilaukusta. Sitten katsoin sitä lappua tarkemmin ja totesin pettymyksekseni että siinä lukeekin muotivaatetta eikä motivaatiota.

Jos jollain kuitenkin olisi myydä mulle vähän motivaatiota niin olen valmis maksamaan PALJON, ei tartte myydä tukkuhintaan. Laittakaa mainokset kommenttilaatikkoon niin otan yhteyttä. Kiittimoi.” (Mari Koo)
.

2 Comments

  1. Vähän kannattaa kyllä miettiä mitä toivoo. Legenda kertoo, että jos katsoo peiliin ja sanoo kolme kertaa Sarasvuo, niin Sarasvuo todella tulee. Lasten pelottelujuttuna tätä kerrotaan, mutta kyllä se on totta.

  2. Toiset maksaa motivaatiosta kirkollisveroa, toiset Sarasvuon luentopalkkioita. Jotkut löytävät motivaatiota tarkastelemalla itseään ja omia tavoitteitaan ja unelmiaan. Paras motivaatio on usein ilmaista.