Vaanilassa toivotaan parannusta hotellien varustukseen: ”Mutta se toistuva todellinen ärtsy tulee tässä. Jokainen hotelli tietää, miten peräkärrylentomatkustajia nykyisin kohdellaan. Missään hotellissa ei silti ole huoneessa saksia, kynsiviilaa, korkkiruuvia tai hiuskiinnettä/muotovaahtoa. Vaikka sinne minibaariin ei mahdu korkkikorkkista viinipulloa, ei se silti tarkoita, etteikö huoneen asukkaalla olisi korkkikorkin avaamistarvetta. Ja jos matkaa nestepussisyistä sitkeiden pienikokoisten näytepakkauksien kanssa, ei niitä saa kohtuudella auki ilman saksia. Olen tästä antanut ja tulen hamaan kynsisaksijamaan antamaan palautetta joka kerta, kun näissä kopperoissa joudun yöpymään. Tulkaas nyt hotellikonseptin päällä kököttävät ”täyden palvelun” örkit tänne matkailjoiden kanssa samalle viivalle katsomaan, että miten leppoisaa ja joustavaa tämä reissutyö on.” (Mari Koo)