Kulutusjuhla

Kunnon kulutusta oman mielenterveyden puolesta

Kriisi aikoo pistää rahan kiertämään: ”Facebookini pursuilee Älä kuluta -kutsuista. Nyt on kuulkaa niin, että vaikka Matti Vanhanen onkin todellisuudesta irtaantunut pullamössömies maaseudulta, niin tällä kertaa on herra uuniperunan kanssa oltava samaa mieltä: kyllä kulutan.

Kulutan niin maan perkeleesti, ja kulutan sitten vaikka teidän puolestanne. Jos paska osuu tuulettimeen, niin siinähän sitten syydätte säästettyjä rahojanne elämiseen. Minä sen sijaan lisäksi viihdyn kaikkien niiden kulutushyödykkeiden kanssa, jotka minulla on ja joita teillä ei ole, koska minä myös käytin rahojani enkä vain tunkenut niitä sukan varteen. [- – -] Kukin tavallaan. Yhdet panee piiloon rahaa, minä panen piiloon vähän mielenterveyttä. Paskoista ajoista selviää paljon helpommin, kun ei ole jo valmiiksi katkera.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Jiihaa, kerrankin joku on samaa mieltä kuin minä 😀

  2. Samoilla linjoilla olen minäkin. Rahan panttaaminen ruokkii taantumaa, taantuma syö työpaikkoja, joten mikäli välitätte omasta / ystävienne työtilanteesta niin on ehkä hyvä kuluttaa palveluja, joista saaduilla tuloilla toiset hankkivat leivän pöytään. Vaikka tunnustettava on; helpompaa olisi pistää rahankulutus kuriin ja sanoa sitten itsekin työttömömäksi jäätyään, että mitäs minä sanoin.

    Sanokaa vaan. Ja vastustakaa vastustamisen ilosta.