Kulutusjuhla

Alennuskuponkien viehätys

Vesikeksi on käynyt ostoksilla osittain alennuskuponkien ansiosta: ”Kävin kaupassa. Ostin tavaroita. Tulin onnelliseksi. Heräteostoksia ja kauan kaivatun treenikassin. Aika kätsän kokoisen, minä tuppaan ostaa aina aivan liian isoja laukkuja. Viime viikolla (tai toissa…) ostin myös uuden salikengät, kun vanhat hapertuivat jalkoihin. Ja sitten vähän jumppahousut ja pari toppia. Uuh. Sain addiktion sekä Stockan että Sokoksen alennuslippulappuihin. Eli toimin juuri niin kuin ne halusivatkin. Ostin vähän lisää, jotta saisin sen viisikymppisen tai satasen täyteen, jolla sai kympin alennusta. Olen toiveasiakas, lähettäkää vain lisää alennuskuponkeja.

–> Oletteko muuten huomanneet, että kupongit on oikeasti tulleet takaisin! Nyt niillä ei saa kahvia halvemmalla, vaan prosentti- tai euromääräisiä alennuksia koko loppusummasta.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Joo, huomattu on ja toimii muhun vähän liiankin hyvin. Pakko ostaa jotain, kun ei raaski jättää alennusta käyttämättä. *huokaus*