Kulutusjuhla

Welhon netti tökkii

Straniuksen Leolla on ollut ongelmia Welhon nettiliittymän kanssa: ”Viimeiset pari päivää olen tapellut tietoliikenneongelmien kanssa. Welhon mukaan koneeni on toiminut osana bot-verkkoa. Tosin tämän tiedon saamiseksi yritin turhaa saada lisätietoa asiakaspalvelusta puhelimitse ja jouduin kirjoittelemaan tunteja sähköpostiviestejä.

Joidenkin ongelmien, joita itse en ole pystynyt lainkaan havaitsemaan, verkkoyhteyteni on nyt katkaistu ilman varoitusta pari kertaa. Kolmannella kerralla liittymäni irtisanotaan Welhon toimesta lopullisesti ja pysyvästi.

Koneeni virustorjunta ei löydä vakoiluohjelmia tai viruksia koneestani. Todennäköisesti langaton verkkoni on kaapattu jonkin muun koneen toimesta. Mene ja tiedä. Jälleen kerran sitä joutuu huomaamaan, kuinka riippuvainen ihminen (tai allekirjoittanut) on tietoliikenneyhteyksistä.

Tänään hain Saunalahdelta nettitikun (toimii erittäin hyvin) ja ensi viikolla saan kiinteän ADSL-liittymän. Samalla yritän organisoida sähköpostejani siten, että en ole riippuvainen enää Welhon palveluista ja vanhasta yli kymmenkunta vuotta voimassa olleesta pp.htv.fi -osoitteestani.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Näihin Sanoma OY:öön kytköksissä oleviin ”palveluihin” on syytä suhtautua erittäin kriittisesti. http://ladymanhattan.wordpress.com/2009/02/19/duunit-sulle-mutta-liksa-mulle/