Serenitas kaipaa pienten hommien ammattilaisten helppoa löytämistä: ”Eikö siis olisikin mukavaa, että kaikille tällaisille yksittäisille remontti- ja aputarpeille olisi yksi paikka, joista niitä voisi kysellä, sen sijaan että yrittää keltaisilta sivuilta tai netistä arpoa firmoja, jotka mahdollisesti olisivat kiinnostuneet näin pienistä töistä. Voisi soittaa toimistoon, joka välittäisi hyviä sähkömiehiä, putkimiehiä, puunkaatajia, halonhakkaajia, maalareita ja muita ammattilaisia, jotka olisivat kiinnostuneita pienistäkin töistä, joita kodeissa kyllä riittää tehtäväksi.


Asiakkaalla olisi yksi numero, josta apu löytyisi moneen vaivaan, vähän niin kuin ns. aviomiespalvelut, mutta laajemmalla palvelusortimentilla. Palvelun kokoajalla olisi verkostossaan hyviä eri alojen osaajia, jotka saisivat mielekkäitä keikkoja ja maksukykyisiä, tyytyväisiä asiakkaita.
” (Mari Koo)