Kulutusjuhla

Isabella Cafe tarjoaa edulliset kahvit Helsingin keskustassa

SusuPetal suosittelee kahviota Helsingin rautatieasemalla: ”Jos ei nyt kuitenkaan tee mieli lounasta vaan todellakin haluaa vain sen kahvin ja jotain pientä purtavaa, poikkea rautatieaseman kyljessä kulkevalle Elielin kauppakujalle ja siellä Isabella Cafe-kahvilaan. Kahvila sijaitsee kauppakujan keskellä olevassa aulassa. Loistava paikka istua ja katsoa ihmisiä, joilla on kamala kiire jonnekin.

Kahvilan vitriinissä on tarjolla kahdella ja puolella eurolla hyvän kokoinen pala fetapiirakkaa, viininlehtikääryleitä parilla eurolla, juustocroissanteja ja kolmioleipiä. Suosittelen mozzarella-pesto-tomaattikolmioleipää kahvin kera, hinta kolme euroa. Siis yhteensä.

Kahvila myy reissumiestä ja täytettyjä patonkeja edullisesti, samoin salaatit ovat kohtuuhintaisia. Jälkiruuaksi voi nauttia turkkilaisia makeisia, pullaa tai munkkeja, niissäkin hinta-laatusuhde enemmän kuin paikallaan. Palvelu tiskillä on iloista ja nopeaa.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Ihan lempparipaikka. Hyvä kun joku muisti kehua.

  2. Kahvilan nimeä en olisi muistanut, mutta kuvauksesta tunnistan. On siellä tullut välillä käytyä ja voin suositella sitä minäkin, hinta-laatusuhde on erinomainen.

  3. Unohdin töihin mennessä eväät kotia ja matkalla lähijunaan poikkesin Isabella Cafeen. En ollut uskoa silmiäni, sillä kana/kebab/falafelrulla 2.5 euroa! Hintahan on yhtä edullinen kuin Berliinissä konsanaan. Falafelrulla rokkas! Suosittelen. <3 Ehdoton helmi Helsingin ytimessä.