Kulutusjuhla

Kymmeniä vaatteita ja pyyhkeitäkin vielä

Justinilla on yllättävän paljon tekstiilejä: ”Tämä on kesken vielä, mutta paljastettakoon jo jotahin. Tietäkäätten, että tavaraa on liikaa. Siis varmaan ihan tavara-tavaraakin, mutta vaatteita ainakin. Sen kymmenen hupparia, farkkuja ja pyyhkeitä. 10 pyyhettä! Minulla! Ja pussilakania. Ei sentään kymmeniä, mutta liikaa silti. Varsinkin kun tottuneesti nukun pienellä patjalla nykyisin. T-paitoja en uskalla edes laskea vielä.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Meillä ongelmana on lähinnä nuo pussilakanat. Niitä taitaa olla liinakaapissa semmoiset 18 paria. Eli jos koko setin kiertäisi vuoden aikana läpi, niin kolme käyttökertaa ei kaikissa tule täyteen. Luulisi, että siinä on lakanoita koko loppuelämän tarpeisiin, mutta ei. Lisää pitäisi hankkia.

  2. Lakanoita tulee aina lahjaksi. Sitten ne jäävät jumiin kaappiin, koska en osaa päättää, heittäisinkö pois vanhoja (vielä täysin ehjiä) lakanoita vai niitä uusia, joiden paketteja en ole edes avannut. Mahdoton valinta!