Kenneth Falck suoritti kevätsiivouksen: ”Tänään tein vihdoinkin sen mitä olen suunnitellut jo nelisen vuotta: heivasin roskiin / kierrätykseen kaikki ne tavarat, jotka ovat lojuneet koskemattomina kaapeissa viime muutosta lähtien. Voin sanoa, että tunne on vapauttava. Litomaan lähti vaatteita, verhoja, laukkuja, keittiökamoja, sähkötarvikkeita, joulukoristeita, lautapelejä, kodinelektroniikkaa ja paljon muuta krääsää.

Nurkissa on kyllä sellaistakin, josta ei vaan raaski luopua. Kuten esimerkiksi C-64, Amiga 2000, PSX, PS2 sekä joukko erilaisia syntikoita, miksereitä ja efektilaitteita. Turhasta PC-raudasta olen onneksi oppinut hankkiutumaan eroon, vaikka edelleen kovalevyjä, kaapeleita, ruuveja, muistipiirejä ja PCI-kortteja tuppaa lojumaan hyllyissä. Siirtyminen kokonaan valmiiksi koottuihin koneisiin, lähinnä Macceihin, helpottaa näiden heivaamista roskiin.” (Mari Koo)