Kulutusjuhla

Puhelinluetteloiden jakokielto nettilomakkeella

Valpuri tiedottaa nettilomakkeesta, jolla voi ilmoittaa, ettei halua vastaanottaa puhelinluetteloita: ”Nettilomake, jolla voi kieltää Fonectan puhelinluettelon kärräämisen luukusta ensi vuonna pääkaupunkiseudulla tai Pirkanmaalla. Ihme! Nähtäväksi jää, noudatetaanko tätä. Fonecta aiemmin ainakin viisveisasi postilaatikkoon arkartamastani kiellosta. Tänä vuonna luettelo tuli ennen kuin kieltoa ehdin laittaa, sapetti. Valitin ja kysin samalla, että voiko edes ensi vuoden luettelon kieltää ja kysyin samalla samaa myös Enirolta. Helmikuussa Fonecta sanoi ei, Eniro kyllä. Hitsi, pääsiskin mokomista turhakkeista näin kokonaan.” (Mari Koo)

5 Comments

  1. Samasta aiheesta tuoreeltaan myös Fifissä.

    Itse olen suosinut ei mainoksia -kyltin yhteydessä ei puhelinluetteloita -kieltoa. Toimii sekin, mutta ehkäpä yhteydenotto auttaa tehokkaammin firmoja myös olemaan painamatta kyseisiä turhakkeita.

  2. MInähän avauduin jokin aika sitten omista kokemuksistani, kun luettelo oli tungettu sisään, vaikka sen olin asianmukaisella lapulla kieltänyt. Näppärästi Posti haki luettelot sitten seuraavana päivänä pois.

  3. Meille ei ole tullut luetteloa, liekö vielä tulematta tai sitten lappu toimii.

  4. Sivua ei löydy? Joko fonecta ehti poistaa poistolomakkeensa?

  5. Juha, kappas, näköjään on kadonnut. Jos joku löytää sivun tai selityksen poistumiselle, saa kertoa.