Kulutusjuhla

Kissoille namia Ruohonjuuresta (halvalla)

Jos ketä kissansa palvelijaa sattuu nyppimään pienet ruohonsiemenpussit, joista saa maksaa 1-2,5 e kappale, niin nyt olisi ekokaupalla hyviä uutisia: Lisbeth-luomukauranjyviä saa kilon pussissa alle kolmeen euroon ainakin Hgin Ruohonjuuresta, enkä suuresti kieltäisi kysymästä muistakaan luontaistuotemyymälöistä. Hyvin ja nopeasti tuntuu itävän kissanruohoksi. Kun laittaa ensin jyvät vuorokaudeksi imemään vettä lautaselta ja vasta sitten multaan, tulos on kaunis. Noin viikossa valmistuu komia annos miukuille. (Zepa)

3 Comments

  1. haluaisin huomauttaa että niitä ruohosia sopii kyllä palvelijankin syödä! sellaisenaan voi pureskella kuin purkkaa (että mehu irtoaa) tai puristaa mehuksi. kovasti on terveellistä!

    ja vehnä sopii tähän tarkoitukseen ihan yhtä hyvin kuin kaurakin 🙂 vehnänjyviä saa ihan tavallisistakin marketeista kilon pusseissa.

  2. Saa vai?? En oo huomannut! Hyvä että tuli puheeksi 🙂

  3. Täälläpäin sai ennen talvisin ostaa luomua irtokauraa joistain sittareista. Nykyään sitä ei ole löytynyt, mutta muita luomujyviä paperipusseissa on saanut. Harmi vaan, että vehnä on itänyt mulla huonommin ja pruukaa homehtua helpommin. Meillä kasvaa nurtsia ympäri vuoden ja kaikenlaista on kokeiltu.

    Miksei ihan tavallisissa linnunsiemenissä muuten ole luomuvaihtoehtoa normaalisti?