Aimo annos -blogissa kerrotaan puhelimen huoltokokemuksista. Kännykkä meni jo toistamiseen huoltoon, ja Aimo sai varapuhelimen käyttöön. ”Eniten minua kuitenkin kaivelee lainapuhelimen antenni, jota edellinen lainaaja on käyttänyt puruleluna. Yökh.” Huolto tapahtui kuitenkin nopeasti, mutta kiinnostavalta kuulostaa Aimon havainto liikkeessä: ”Soneran liikkeessä oli muuten jonkinlainen tehoseuranta käynnissä. Liikkeessä istui polkkatukkainen tiukan näköinen nainen vihko kädessään. Liikkeeseen tultuani puhuin mieheni kanssa puhelimessa. Kerroin tilannekatsauksena olevani kolmas jonossa ja muistutin, että miehen pitäisi tulla tuomaan oma luurinsa huoltoon.

Puheluni aikana polkkatukkanainen pomppasi penkiltään ja haki takahuoneesta kaksi myyjää. Äkkiä en ollutkaan jonossa kolmantena vaan ensimmäisenä. Koko asiointini ajan polkkatukkanainen teki merkintöjä vihkoonsa. Pistin itse merkille, että myyjillä oli poikkeuksillisen iloinen ja avulias palveluasenne. He muistivat joka käänteessä mainita uusista kampanjoista.” (Mari Koo, kiitos vinkistä Kriisille)