Kulutusjuhla

Koiralle pyjama

Elina Hiltunen oli havainnut Kodin Anttilassa koirien pyjamia:

Even though I have a poodle, I did not buy pyjama for my dog, even though it was in sale, for special price. Raincoats I understand but a pyjama!”

4 Comments

  1. Itse voisin oikeastaan jopa harkita ostavani koiralle tuollaisen, koska poski tunkee väkisin sänkyyn aina jossain vaiheessa yötä ja aamulla kiukuttaa karvat puhtailla lakanoilla. Halvemmaksi tulee varmaan pestä silloin tällöin piskin pyjama, kuin jatkuvasti koiralta haiskahtavia lakanoita.

  2. Portti ovensuuhun ja koira eri puolellle porttia kuin sänky. On muuten vissi ero, ostaako koira- vai lapsiportin. Koiraportti on kalliimpi, vaikka se on tismalleen sama asia kuin lapsiportti.

    Mitä itse koiranpyjamaan tulee: voi nääsnääs. Mutta tähän on kai menty: ensin jalostetaan koirilta karvat pois, sitten paleleville eläinraukoille pitää hankkia garderoobi. Inhimillistäminen huipussaan!

    • Eivät nämä kyllä pelkästään karvattomille ole tarkoitettu nämä koirien vaatteet. Ei ole kovin kivaa afgaanin kanssa sateen jäljiltä jos on kaverilta jäänyt sadetakki kotiin. Toki jos pitää parin tunnin föönaus- ja takunavaussessiosta niin mikäs siinä sitten 🙂

  3. Elina jatkaa koiratuote-esittelyjä, tosin tällä kertaa Harrod’sin lemmikkiosastolta. Siellä on asut ja lelut viimeisen päälle, ihmisillä testattuna!